Aflysning af generalforsamling  

Generalforsamlingen tirsdag den 22. september på Den gamle Grænsekro er desværre aflyst indtil videre. Det skyldes de sidste udmeldinger fra regeringen vedr. coronasmitten. Og i forbindelse med aflysningen har vi i kegleklubben valgt at rokere lidt om på bestyrelsen, idet Emil Andersen nu bliver formand og Asbjørn Kjelde næstformand. Når situationen bedrer sig – og ingen ved hvornår – så indkalder vi igen til generalforsamlling og fest, og det trænger vi ærligt talt til efter et noget tuburlent år. Så glæd jer, jeg siger igen glæd jer!

 

  

Mandag den 10. august kunne vi igen spille kegler i Cuben, og det havde vi glædet os til. Men p.g.a. smittefaren er det vigtigt, at vi overholder de regler, som er blevet udarbejdet, og som kan ses i keglehallen eller i menuen "corona" på denne hjemmeside.

Under menuen "turneringer" kan du nu følge hvert turneringshold både med hensyn til spilletid og resultater. Turneringen begynder den 26. september i serie 1 og 2, og vi har hold med begge steder. Så rigtig god fornøjelse, og husk: Tab og vind med samme sind!!!

 

  

                                                                                Velkommen til

                                                                       Christiansfeld Kegleklub

 

                                                         Klubben for efterlønnere og pensionister

 

Klik på menuer og undermenuer og se hvem vi er og hvad vi laver.

Får du lyst til at prøve spillet, kontakter du blot et af bestyrelsesmedlemmerne.

 

God fornøjelse

 

I undermenuen, "Keglesporten", kan du læse lidt om keglesportens historie, og nederst på denne side er der 10 gode bud på, hvordan du bedst kan tage kegler. Det er en god vejledning ikke bare for begyndere, men også for dem, som har spillet et par år.

 

Formand: Emil Andersen, tlf. 61 70 7375

Mail: ea1971@hotmail.com

 

Webmaster: Kristian Sølvsten Grøn, tlf 24 48 92 42

Mail: ksg@christiansfeld.tv