.

 

Overrækkelse af medaljer og pokaler 2020

Endelig kunne medaljer og pokaler overrækkes til vore spillere, og det skete ved et arrangement i keglehallen torsdag den 1. oktober. Det var vores nye formand, Emil Andersen, der forestod overrækkelsen assisteret af Asbjørn Kjelde, som indtil generalforsamlingen er næstformand.

Emil udtrykte sin glæde og begejstring over, at 5 af vore 9 hold i den sønderjyske ”Ældre Kegler” turning 2019/20 havde fået medaljer, 1 af sølv og 4 af guld og dermed også gjort sig fortjent til oprykning. Det tegner godt for fremtiden i vores klub, som ved alle turneringer altid yder deres bedste og dermed kaster glans over Christiansfeld kegleklub – en stor tak for det!

Arrangementet var med et begrænset antal deltagere, bestyrelsen og de spillere, som havde gjort sig fortjent til medaljer – og alle kender grunden; for den slags plejer jo at foregå ved turneringsafslutningen ”tak for i vinter”. Og da generalforsamling med fest også måtte aflyses, ja, så valgte bestyrelsen et mindre arrangement, hvor vore spillere kunne hyldes på behørig vis.  

Men et gammelt ord siger jo, at ”uden mad og drikke dur helten ikke”, og derfor blev der efter overrækkelsen af medaljer og pokaler serveret en lækker ret fra MENY.

Nedenfor billeder fra arrangementet og naturligvis også af vore stolte medaljetagere, som fortjener al mulig ros for deres indsats.