.

Jørgen, Thea, Asbjørn, Connie og Kristian
Jørgen, Thea, Asbjørn, Connie og Kristian

 Jubilæumsfest den 15. august 2017

I forbindelse med den årlige generalforsamling på Den Gamle Grænsekro den 15. august 2017 fejrede man også Christiansfelds kegleklubs 20 års jubilæum. Omkring halvdelen af klubbens ca. 260 medlemmer var mødt op, og det blev en god og hyggelig aften med taler, festspisning og dans.

Som formand for kegleklubben bød Asbjørn velkommen, og derefter sang vi: ”Man er vel skør, hvis denne dag ej fejres”, en sang, som Poul Erik Lassen havde skrevet til lejligheden. Efter desserten fortalte Albert Højgaard Jensen om klubens historie, og det gjorde han ganske fremragende. Albert var formand for klubben fra 1997 til 2007, hvor han blev afløst af den nuværende formand, Asbjørn Kjelde (hør talen under menuen "Alberts tale 15. aug").

Men det var ikke alene klubbens 20 års jubilæum, der blev fejret; for naturligvis skulle Asbjørn også hyldes for de 10 år, som han indtil nu har siddet i formandsstolen. Og det havde et medlem af bestyrelsen sørget for med en tale, hvor Asbjørn blev rost for sin store indsats. Og efter talen fik både han og Thea en gave som en påskønnelse for det, som de begge har betydet for klubben gennem de mange år, en gave, som blev overrakt af Jørgen Skov og Connie Nielsen.