.

Juleafslutning på Den gamle Grænsekro

Tirsdag den 10. december holdt Christiansfeld Kegleklub sin årlige juleafslutning på Den gamle Grænsekro, og mange var mødt op. Stemningen var helt i top fra begyndelsen, og det tyder på, at det er en fest, som rigtig mange i vores kegleklub ser frem til og glæder sig til.

Som de andre år serverede Grænsekroen mange lækre retter, og det skylder vi Lars Bo en stor tak for. Og som kronen på værket var der til dessert risalamande med de dertil hørende mandelgaver, som blev sponsoreret af en række butikker i Christiansfeld, og en tak skal lyde for alle de fine gaver fra jer. Asbjørn bød velkommen og orienterede om efterårets forløb, og han nævnte bl.a., at der nu kun er 16 ledige pladser på kegleholdene, og det er der grund til at glæde sig over. Og grunden til det skyldes bl.a. keglespillere fra Haderslev, som også var mødt talrigt op og hyggede sig sammen med os ”indfødte” til festen. Endnu engang er der grund til at byde også dem hjertelig velkommen i vores kreds. Men der er altså stadig 16 ledige pladser, og derfor opfordrede Asbjørn også til at tage venner og naboer med; for keglesporten er en hyggesport, hvor det sociale samvær er sat i højsædet.

Men selvom den indbyrdes konkurrence ikke er det primære, så fejrer vi alligevel hvert år ved juleturneringen den bedste dame og den bedste herre, og i år blev det Bodil Petersen med et gennemsnit på 68,0 og Knud Erik Strandridder med et gennemsnit på 73,1, et stort tillykke til de to.

Efter middagen blev der spillet op til dans, og i år var det duoen ”Sjubiduo”, som hele aftenen underholdt os med god og glad musik – også en stor tak til dem. Næste år onsdag den 6. maj siger vi ”Tak for i vinter” i Cuben, og selvom underholdingen endnu ikke er fundet, så sæt allerede nu et stort X i kalenderen.