Fotoalbum

Endelig kunne vi holde en rigtig ”Tak for i vinter” fest onsdag den 4. maj i Cuben uden at skulle tage hensyn til Corona og alt dets væsen.

Ca. 130 medlemmer var mødt op til et par hyggelige timer i rigtig godt selskab! Dette års underholdning var lagt i hænderne på Bent og Anders. Bent kender de fleste fra gruppen ”Tørfisk”. Anders – søn af Bent -  kender en del sikkert  fra en ret underholdende TV-udsendelse fra Midtvest, kaldet ”Fotovognen”.  En rigtig fin underholdning med sjove anekdoter og sange. Og så lagde de  musik og stemmer til fællessangene.  

Emil bød velkommen til arrangementet og fortalte lidt om sæsonen. Bl.a. fortalte han om de udfordringer, der opstod, da Danske Kegleforbund ville blande sig i seniorkeglerne turnering. Nu måtte vi bl.a. ikke kalde rækkerne for divisioner længere. Derfor spiller vi fremover i serie 1 – 6.

Christiansfeld Kegleklub har haft 8 hold med i årets turnering med gode resultater. Ingen hold er rykket ned. Det lykkedes i alt 3 hold at få et sæt medaljer. 1 af hver slags.

Serie 3 – Spurvene fik bronzemedaljer

Serie 4 – Viberne fik sølvmedaljer og rykker op i serie 3.

Serie 5 – Vibsstjærterne vandt guld og rykker op i serie 4.

Holdenes præstationer findes på denne hjemmeside under Resultater.

Som det ser ud nu har klubben stadig 8 hold med i turneringen.  1 hold i serie 1. 2 hold i serie 2, 3 hold i serie 3, 1 hold i serie 4 og 5.

Der bliver nogle små justeringer på holdsammensætningerne, da enkelte har valgt at stoppe. Heldigvis er der nye, der kan springe til.

Vi er stadig godt 200 medlemmer, hvoraf ca. 40 deltager i turneringerne enten fast på et hold eller som reserver. Der er plads til flere.

En opfordring fra klubben skal derfor lyde: Tag fat i naboer, venner, bekendte og træk dem med i keglehallen – det kunne jo være…..