Turneringer


Udover de ugentlige træningstimer deltager Christiansfeld Kegleklub også med  hold i den jyske "Senior Kegler" turnering. Hvor klubben er repræsenteret i næsten alle rækker. Disse turneringer kan der læses mere om på hjemmesiden, hvor der er spilleplaner, turneringsplaner, stillinger og meget mere. Hjemmesiden hedder: http://www.seniorkegler.dk/, og den åbnes ved et enkelt klik.

I turneringssæsonen 2024/2025 har Christiansfeld Kegleklub igen 8 hold med i turneringen:         4 hold  i Serie 2  - 3 hold i Serie 3 -  1 hold i serie 5.

Allerede nu vil du kunne finde spilleplanen for de enkelte hold på:


Spilleplaner | Seniorkegle turnering (seniorkegler.dk)

I undermenuerne for de enkelte turneringshold kommer der opdateret turneringsplan og navne på spillerne på de enkelte hold. Her er der også et link til hjemmesiden "Senior Kegler", hvor man hele sæsonen kan se den aktuelle placering for de enkelte hold efter hver spillerunde. 


Når sæsonen er slut, vil man under hovedmenuen "Resultater" på denne hjemmeside kunne se, hvordan de enkelte hold har klaret sig. Ja, de foregående års resultater findes også under denne hovedmenu.